Hier kun je alles lezen over mijn favoriete bestemmingen. Want zeg nou zelf: de wereld heeft zoveel mooie plekken! Ik heb zelf al veel mogen zien van Zuid-Amerika, Midden-Amerika en Europa, maar er staat nog zoveel meer op mijn lijstje. In mijn reisblogs vertel ik graag over mijn ervaringen van al die leuke plekken die ik al gezien heb.

Dat zijn wel heel veel blogs over veel bestemmingen. Heb jij graag een overzicht per land? Dan ben je hier op het juiste adres. Want hier vind je alle artikelen die in deze reisblog staan, per land gesorteerd. Zo kun je alle bezienswaardigheden, tips, inspiratie en leuke weetjes over jouw volgende vakantiebestemming lezen.

Wat wordt jouw volgende bestemming?

Namibie bezienswaardigheden reisroutes uitgelicht rond - Bestemmingen

Afrika

Van woestijnlandschappen tot jungles en tropische, paradijselijke stranden, in Afrika vind je het allemaal. Ook kun je op dit prachtige continent verschillende wilde dieren spotten in een van de vele nationaal parken. De hele big 5 is aanwezig. Hou je meer van cultuur? In de Afrikaanse steden ben je hiervoor op het juiste adres.

uitgelicht rond - Bestemmingen

Europa

Je hoeft niet ver weg te gaan om mooie plekken te ontdekken! Want alleen al in Europa zijn genoeg mooie dingen te zien. Denk aan eeuwenoude gebouwen, een rijke geschiedenis en bruisende steden. Ook voor de natuurliefhebbers is er in Europa genoeg te zien: of je nou van de bergen houdt, of van het strand.

uitgelicht rond 2 - Bestemmingen

Midden-Oosten

Moderne hoge wolkenkrabbers, Arabische steden en vooral heel veel woestijn. Dat is het Midden-Oosten. Als je op zoek bent naar cultuur, dan is het Midden-Oosten perfect voor jou. Je vindt hier namelijk de perfecte combinatie tussen oude en moderne culturen. Maar ook de natuur kan er adembenemend mooi zijn.

uitgelicht bezienswaardigheden rond 1 - Bestemmingen

Midden-Amerika

Voor liefhebbers van parelwitte stranden, helderblauw water en palmbomen zijn de landen in Midden-Amerika een waar paradijs. Maar ook qua cultuur valt er in Midden-Amerika genoeg te beleven, omdat het een mix is van hele oude culturen met koloniale invloeden. Daarnaast is de natuur ook zeker adembenemend.

uitgelicht rond 1 - Bestemmingen

Zuid-Amerika

Zuid-Amerika heeft mijn hart veroverd. In het continent kun je voor alles terecht: of je nou van mooie stranden houdt, graag in de bergen bent, of je nou houdt van jungles en exotische dieren of van kosmopolitische steden. In Zuid-Amerika is er voor ieder wat wils, vandaar dat het zo’n enorm populair continent is.