Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen

websites goedkope hotel overnachtingen

Een nachtje in een hotel slapen kan soms behoorlijk prijzig zijn. Een mooi ingerichte kamer, het ontbijt, de locatie, de periode wanneer je gaat.. het zijn allemaal indicatoren die een verblijf duurder maken. Gelukkig zijn er ook regelmatig aanbiedingen, waardoor je hotel overnachting een stuk goedkoper wordt. Er zijn verschillende websites die continue aanbiedingen hebben voor hotels. Hier vind je een lijstje met handige websites waar je goedkope hotel overnachtingen en aanbiedingen kunt vinden.

HotelSpecials

HotelSpecials heeft een groot aanbod in goedkope hotel overnachtingen in Nederland, België, Duitsland en een aantal andere bestemmingen binnen Europa. Ze hebben verschillende voordeel specials op hun website. Een bekende special is de 3=2 special, waarin je 1 nacht gratis krijgt bij een verblijf van 3 nachten. Je hoeft er dus maar 2 betalen. Een ander voordeel is dat de overnachtingen in deze special altijd inclusief ontbijt zijn.

Daarnaast heeft HotelSpecials last-minutes, waarin je korting kunt krijgen tot wel 50%. Ook heeft deze website een outlet, waarin je veel tijdelijke hotel aanbiedingen kunt vinden.

websites goedkope hotel overnachtingen 4 - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen
Voordeeluitjes

Voor goedkopere hotel overnachtingen in Nederland, België en Duitsland kun je ook bij Voordeeluitjes terecht. Ze hebben verschillende arrangementen en verschillende deals. Hier vind je een klein overzicht van deals die je bij Voordeeluitjes kunt verwachten:

  • 30 euro hotels: overnachtingen onder de 30 euro
  • 75 euro hotels: overnachtingen onder de 75 euro
  • 2=1: 2 nachten slapen, 1 betalen. Inclusief 2x ontbijt
  • 3=2: 3 nachten slapen, 2 betalen. Inclusief 3x ontbijt
  • 4=3: 4 nachten slapen, 3 betalen. Inclusief 4x ontbijt

websites goedkope hotel overnachtingen 3 - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen
Vakantieveilingen

Op de website van VakantieVeilingen kun je als je een beetje geluk hebt, ook lekkere goedkope hotel overnachtingen scoren. Elke dag staan er meerdere hotel-veilingen online. En heb jij het hoogste bod, dan is deze hotel overnachting van jou! Het grote voordeel hiervan, is dat je je verblijf zo goedkoop kunt maken als je wil.

Stel van te voren je limiet, en ga daar ook zeker niet overheen. Gaat er iemand over je laatste bod heen? Dan probeer je toch gewoon een andere veiling? Er verschijnen dagelijks namelijk meer dan genoeg veilingen op deze site.

Je kunt trouwens ook bieden op complete vakanties, vliegtickets, cruises en verblijven op vakantieparken. Dus mocht je geen hotel-type zijn, je kunt nog steeds een goedkope vakantie scoren.

websites goedkope hotel overnachtingen 2 - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen
Lastminute.com

Lastminute.com is een van de websites waar je aanbiedingen kunt krijgen voor vluchten, hotels en vakanties. Het meeste voordeel kun je krijgen voor trips die snel gaan plaatsvinden. Ook heeft Lastminute.com een aantal Flash Sales (tijdelijke aanbiedingen) op hun website staan. Deze aanbiedingen zijn bijvoorbeeld maar 10 dagen geldig.

Traveldeal

Ook bij Traveldeal kun je veel vakantie aanbiedingen vinden, naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Traveldeal heeft een groot aantal thema’s, zoals stedentrips, zonvakantie, rondreizen en all-inclusive. Op de homepagina vind je ook dagelijkse deals en toppers van dit moment.

websites goedkope hotel overnachtingen - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen
Trivago

Trivago vind ik een erg fijne site om hotel prijzen te vergelijken. Het is geen website waar je ‘eigen’ aanbiedingen vind, maar het vergelijkt hotel prijzen van verschillende websites. Trivago vergelijkt onder andere de prijzen van Booking.com, Expedia, Agoda en nog meer dan 100 anderen. Zo kun je heel eenvoudig de aanbieder met de goedkoopste prijs vinden. Dat scheelt toch weer iets!

Wil je meer tips over goedkope hotel overnachtingen of hotel aanbiedingen? Dan wil je deze blogs vast ook lezen:

190605 reizen pp 728x90 - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingenimpression?p=1&s=1150363&t=url&f=BAN&name=Reizen&subid= - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen

Wil jij op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

?c=241&m=1601241&a=404862&r=&t=html - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen ?c=720&m=1859350&a=404862&r=&t=html - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen ?c=25355&m=1170139&a=404862&r=&t=html - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen ?c=14392&m=553774&a=404862&r=&t=html - Handige websites voor goedkope hotel overnachtingen