Welkom op Travelling Pants. Nee, dit gaat niet over de boeken en de films, maar over alles wat met reizen, vakanties, backpacken en de dagelijkse dingen thuis te maken heeft. Alles staat hier in het teken van inspiratie en het delen van ervaringen.

Over Travelling Pants

IMG 20200812 125946 594 819x1024 - Over Travelling Pants & Contact

Hallo, ik ben Samantha (29) en eind 2020 ben ik deze reisblog begonnen. Ik hou enorm veel van reizen en ben het liefste altijd de mooiste plekjes van onze wereld aan het ontdekken. Mijn ervaringen wil ik graag met jullie delen. En waar de naam van deze blog vandaan komt? De naam Travelling Pants is een knipoog naar mijn achternaam.

Ik hou van backpacken en kamperen, en ik grijp elke kans om er tussenuit te gaan. Zo ben ik bijvoorbeeld tussen mijn studies door naar Australië gegaan, en na mijn Master heb ik 6 maanden door Zuid-Amerika gereisd. Daarnaast ben ik ook een echte fan van Midden-Amerika. Op deze blog vind je daarom veel info over deze bestemmingen. Ook vind het ik het erg leuk om het avontuur wat dichterbij te zoeken en leuke plekjes in Europa te ontdekken.

Wat ik zo leuk vind aan reizen? Dat is toch wel nieuwe mensen en culturen leren kennen, op de mooiste plekken van de wereld. Daarnaast geeft reizen mij een enorm gevoel van vrijheid, iets wat ik heel belangrijk vind.

I’m like a bird, I will always fly away

In mijn reisblog vind je alles over reizen. Je kunt hier alles lezen over alle hoogtepunten, bezienswaardigheden en dingen om te doen voor veel verschillende bestemmingen. Of je nu al een reis geboekt hebt, of op zoek bent naar inspiratie. Of wanneer je het gewoon leuk vindt om over reisbestemmingen te lezen.

Ben je op zoek naar tips voor jouw volgende reis of vakantie? Bekijk dan alle tips en weetjes voor verschillende bestemmingen. Denk aan leuke plekken om te eten, dingen die je moeten weten voordat je naar een bepaald land vertrekt. Maar je leest er ook veel meer tips en weetjes over backpacken, kamperen, en nog veel meer.

Heb jij graag een overzicht per land? Kijk dan is bij bestemmingen. Hier vind je alle artikelen die in deze reisblog staan gesorteerd per land, samen met tips, inspiratie en leuke weetjes over dat land.

Contact

Heb je een vraag, comments, leuke tips of suggesties, of wil je om een andere reden graag contact met mij opnemen? Klik dan op 1 van onderstaande icoontjes.

Of stuur een mailtje naar travellingpantsnl@gmail.com